dissabte, 11 de setembre del 2010

Per la Diada, tots a córrer

Dues curses, dos plens! No hi ha res com anunciar que Marathon man no correrà a un lloc o un altre perquè la gent s'animi a inscriure-s'hi i acabi exhaurint les places. Potser sabent d'entrada que jo no hi seré deuen pensar que tenen més butlletes per guanyar (:D). Que en sóc d'il·lús! Bromes a part, fa uns quants dies parlava de les curses de Térmens (avui dissabte) i l'Ametlla de Merola (demà diumenge), que tenen molt bona pinta i que valia la pena de fer-les (o una de les dues), sempre i quan la lesió m'ho permetés, és clar. També deia que finalment, i fent cas del poc seny que em deu quedar al cap (és ben bé que això de ser pare et fa recuperar qualitats que ja havia donat per perdudes) vaig optar per deixar-ho estar perquè preferia fer repòs, i començar la temporada de curses el següent cap de setmana. Doncs bé, ahir l'edició digital del diari Regió 7 parlava de la cursa de l'Ametlla (òbviament no de l'altra perquè Térmens no forma part del seu àmbit territorial de difusió) i citava els noms d'alguns dels corredors més destacats que hi seran. Per tant, si us fa gràcia compartir la línia de sortida (que no d'arribada perquè al cap d'uns quants metres ja els haureu perdut de vista), apunteu-vos aquests: Pol Guillen, José Manuel Granadero, Benito Ojeda, Teresa Pulido i Meritxell Calduch. I tampoc faltaran els periodistes de TV3 Arcadi Alibés i Xavier Bonastre (aquest parell no se'n perd ni una). Per cert, si mireu la llista d'inscrits veureu que ja s'ha arribat als 500 i si us animeu a anar-hi no sé jo si hi sereu a temps de poder participar, doncs crec que no fan inscripcions el mateix dia. De totes formes, el caliu atlètic i popular està del tot garantit.

Per la seva banda, la Cursa de la Diada de Térmens va uns dies que ha tancat les inscripcions, després de superar les 460 i que s'ampliés també el nombre màxim de les 400 inicialment previstes. Me n'havien parlat força bé d'aquesta cursa, tant per l'organització com per l'ambient que s'hi viu i suposo que deu ser ben cert si fem cas d'aquestes dades. A més a més, només fent una ullada la pàgina web de l'organització ens farem una idea crec que força fiable de la seriositat amb què es prenen la cursa. I si a més de córrer us va la vena nacionalista, sou de la ceba, no hi podeu faltar ja que l'obsequi d'enguany són unes malles gentilesa de l'empresa especialitzada en roba esportiva TugaWear i que destaquen, sobretot, per portar dibuixada la senyera catalana (vegeu-ne la imatge). Tot sigui perquè a Madrid s'assabentin que fins i tot corrent, som catalans de soca-arrel! I si no voleu barrejar política i esport i us va més un aspecte tan prosaic com el menjar, doncs sapigueu que hi ha un premi especial per al primer atleta termení (nascut o resident) com és un pernil. I us ben asseguro que córrer per això val molt la pena. Us ho dic per experiència (encara recordo la mitja marató d'Olot).

A tot això, que si em busqueu no em trobareu ni a l'Ametlla ni a Térmens. Aquest cap de setmana descanso i passarem la Diada en família. Que us vagi bé als que decidiu córrer una cursa o altra (o si sou tan bojos de fer les dues seguides, també, és clar). Per acabar, si us interessa podeu llegir aquestes dues entrades relacionades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada